COMUNICATE 4 octombrie 2010

COMUNICAT DE PRESĂ

de Covasna Media | 587 vizualizări

Recentele modificări legislative (OUG 82/2010 şi respectiv Ordinul 1294/2010 publicat în MOF 639/13.09.2010) au impus schimbarea modelului « Declaraţiei privind evidenţa nominală a asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată la bugetul asigurărilor pentru şomaj » (Anexa nr. 1 şi Anexa nr.2) pe care angajatorii trebuie să o depună lunar la AJOFM Covasna şi implicit a sistemului informatic utilizat.

Prin urmare, noul program se poate descărca de pe adresa http://download2.anofm.ro (declsom2010pf ver 11.0.1.zip).

Dacă aveţi întrebari sau probleme, vă rugăm să vă adresaţi Compartimentului Informatică din cadrul A.J.O.F.M. Covasna, la adresa: cv_it@ajofm.anofm.ro.

De asemenea, menţionăm faptul că sumele reprezentând contribuţii pentru bugetul asigurărilor pentru şomaj, datorate de persoanele care realizează venituri din contracte de drepturi de autor şi conexe, precum şi/sau din contracte/convenţii încheiate conform Codului civil, declarate conform noului program, se vor achita de angajator în contul RO23TREZ25628210410XXXXX „Contribuţii de asigurări pentru şomaj ale persoanelor care realizează venituri de natură profesională, altele decât cele de natură salarială, plătite de angajatori”.

DIRECTOR EXECUTIV, KELEMEN Tibor

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.