COMUNICATE 7 iunie 2011

Comunicat APIA. Cereţi subvenţia pe cap de ovină/ caprină!

de Covasna Media | 855 vizualizări
Reamintim fermierilor covăsneni, deţinători de ovine/caprine, faptul că APIA Covasna primeşte în continuare cereri pentru acordarea subvenţiilor din sectorul zootehnic la specia ovină/caprină. Până la acestă dată au fost depuse un număr de 332 cereri din total de aproximativ 800 de potenţiali beneficiari. Rugăm pe această cale fermierii covăsneni să se prezinte la sediul APIA Covasna pentru a-şi solicita subvenţia cuvenită.

Reamintim fermierilor covăsneni, deţinători de ovine/caprine, faptul că APIA Covasna primeşte în continuare cereri pentru acordarea subvenţiilor din sectorul zootehnic la specia ovină/caprină. Până la acestă dată au fost depuse un număr de 332 cereri din total de aproximativ 800 de potenţiali beneficiari.

Rugăm pe această cale fermierii covăsneni să se prezinte la sediul APIA Covasna pentru a-şi solicita subvenţia cuvenită. Vă rugăm nu aşteptaţi termenul limită (15 iunie a.c.) de depunere a cererilor, deoarece pot apărea dificultăţi, atât din parte fucţionarilor APIA cât şi din rândul fermierilor.

Pentru informaţii suplimentare în ceea ce priveşte modul de întocmire a dosarului sau orice altă nelămurire vă stăm la dispoziţie atât telefonic  la numărul 0267-311.075 cât şi la sediul APIA Covasna din Lunca Oltului, nr. 13.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.