COMUNICATE 2 august 2011

Caisele distrug celulele canceroase

de Covasna Media | 1006 vizualizări
Caisele ajută la combaterea anemiei, distrug celulele canceroase şi menţin frumuseţea tenului. Mai mult, un singur fruct asigură organismului 50% din necesarul de provitamina A. Caisele sunt o excelentă sursă de vitamina A, C, B1, B2, de fier, calciu şi fibre, fosfor şi magneziu. Sunt indicate în cazul persoanelor care au anemie. Caisele au un conţinut bogat în potasiu. "Bogate în fier, caisele sunt

Caisele ajută la combaterea anemiei, distrug celulele canceroase şi menţin frumuseţea tenului. Mai mult, un singur fruct asigură organismului 50% din necesarul de provitamina A.

Caisele sunt o excelentă sursă de vitamina A, C, B1, B2, de fier, calciu şi fibre, fosfor şi magneziu. Sunt indicate în cazul persoanelor care au anemie. Caisele au un conţinut bogat în potasiu.

"Bogate în fier, caisele sunt recomandate anemicilor deoarece cresc nivelul hemoglobinei A. De asemenea, ele reglează apetitul şi alungă depresia. În plus, celuloza şi peptina conţinute tratează constipaţia. Caisele conţin şi beta-caroten, o substanţă ce menţine sănătatea ochilor, întreţine memoria şi previne apariţia unor tipuri de cancer, în special cel de piele. Şi bebeluşii au voie să mănânce caise de la vârsta de opt luni", explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS, pentru ziarulring.ro.

Sucul natural de caise ajută la scăderea febrei şi la vindecarea unor boli de piele sau arsuri la nivelul epidermei.  De asemenea, prin vitaminele şi mineralele pe care le conţin, caisele sunt un tonifiant folosit şi în tratarea anumitor afecţiuni. Caisele conţin vitamina B17, numită amigdalina, cu un rol important în lupta anticancer. Practic, distruge celulele canceroase.

În schimb, caisele sunt sărace în calorii, deci pot fi consumate şi de persoanele aflate la dietă.

Caisele pot fi folosite în multe feluri in bucatarie. La preparatea unor dulciuri, precum tarte, prajituri, budinci, gemuri, compoturi sau sucuri. Caisele merg si ca garniture pentru fripturi, merg bine cu carne de pui sau porc.

Sursa: Realitatea.net

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.