COMUNICATE 20 martie 2024

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

de Covasna Media | 1025 vizualizări

Județul Covasna, prin Consiliul Județean Covasna, titular al proiectului “Continuarea asigurării capacității de depozitare a deșeurilor în județul Covasna – Construirea celulei 2 și 3 de depozitare aferente CMID Boroșneu Mare”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Covasna, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Continuarea asigurării capacității de depozitare a deșeurilor în județul Covasna – Construirea celulei 2 și 3 de depozitare aferente CMID Boroșneu Mare”, propus a fi amplasat în județul Covasna, comuna Boroșneu Mare, satul Leț, nr. FN.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Covasna din municipiul Sfântu Gheorghe, Bulevardul Gen. Grigore Bălan nr. 10, județul Covasna, în zilele de luni-vineri, între orele: 08.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmcv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.