COMUNICATE 13 august 2019

Anunț începere proiect: CREŞTEREA EFICINŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR APARŢINĂTOARE MUNICIPIULUI TÂRGU SECUIESC - ȘCOALA JAKABOS ÖDÖN, LUNGA

de Covasna Media | 7625 vizualizări

Proiectul “CREŞTEREA EFICINŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR APARŢINĂTOARE MUNICIPIULUI TÂRGU SECUIESC - ȘCOALA JAKABOS ÖDÖN, LUNGA”, cod MySMIS 115370, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, este implementat de către Municipiului Târgu Secuiesc și are o valoare totală de 1.243.467,06 lei, din care 874.305,04 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.01.2016 - 31.01.2021. Obiectivul general al proiectului este creșterea eficienței energetice și reducerea consumului de energie finală în clădirea școlii Jakabos Ödön din Lunga, municipiul Târgu Secuiesc.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii (izolarea pereților exteriori, izolarea termică a plăcii de sol, izolarea termică a planseului de peste parter), izolarea termică a fațadei - parte vitrată
  2. Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei - panouri fotovoltaice.
  3. Modernizarea sistemului de ventilare mecanică prin montarea unei unități cu capacitate de recuperare a temperaturii interioare de până la 89%, introducând aer preîncălzit fără consum de energie.
  4. Modernizarea instalației de iluminat integrat a clădirii prin schimbarea corpurilor de iluminat existente la unele cu o performață superioară din punct de vedere luminotehnic și un consum de energie mai scăzut (led).
  5. Reabilitarea termică a sistemului de încălzire, prin înlocuirea rețelei de distribuție, remontarea corpurilor de încălzire refolosibile, montarea pe radiatoare de capuri termostatice, respectiv reechiparea centralei termice.

Date de contact beneficiar:

                                                                                        525400 Târgu Secuiesc, Piaţa Gábor Áron nr. 24., judeţul Covasna, România

                                                                                        Telefon: +40 267 361 974

                                                                                        Fax: +40 267 361 652

                                                                                        E-mail: posta@bokortibor.ro

www.regio-adrcentru.ro

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.