COMUNICATE 29 noiembrie 2018

Finalizare proiect ” Solutii Mascus”

de Covasna Media | 1926 vizualizări

SC MASCUS INVEST SRL anunță finalizarea activitatilor proiectului “Solutii Mascus“, Cod SMIS 113634.

Proiectul a fost finantat prin Programul Operational Regional 2014–2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, prioritatea de investitii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusive prin incubatoare de afaceri care este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in calitate de Autoritate de Management, iar la nivelul regiunii Centru de catre Agentia de Dezvoltare Regionala Centru in calitate de Organism Intermediar.

Proiectul s-a derulat in perioada 01.02.2017-30.11.2018 la punctul de lucru al societatii din Municipiul Miercurea Ciuc, Str.Ret nr.83, judet Harghita si are o valoare totala de 1.083.199,95 lei. Finantarea nerambursabila primita este in valoare de 728.201,64 lei, din care 618.971,39 lei din FEDR.

Obiectivul general al proiectului: Obiectivul general al MASCUS INVEST SRL este cresterea competitivitatii sale pe piata, obiectivul specific fiind stimularea inovarii in intreprindere prin dezvoltarea de noi produse, inovative, in scopul productiei si comercializarii produselor chimice.

Obiective specifice ale proiectului: Scaderea timpului de executie a comenzilor, prin achizitia de echipamente performante, cresterea calitatii produselor executate, optimizarea raportului pret calitate/ Imbunatatirea conditiilor de munca pentru salariatii firmei, crearea si mentinerea a 5 noi locuri de munca (din care 2 pentru persoane din categorii defavorizate).

 
  SC MASCUS INVEST SRL  Sediul social Municipiul Miercurea Ciuc, str. Harghita, Nr. 14, ap.5, judet Harghita.Locatie implementare proiect: Municipiul Miercurea Ciuc, str. Ret, nr. 83, Baza de productie, judet Harghita.  Persoana de contact : MIKLOS ATTILA ; Telefon : 0745515789 ; e-mail : mascusinvest@gmail.com

 

 

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.