CULTURA 4 aprilie 2018

(Update) VIDEO. Opera Comică pentru Copii aduce un nou spectacol extraordinar la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1149 vizualizări

„Onix și Barton”, spectacolul de teatru cu păpuși pentru toată familia se joacă în cadrul Zilelor orașului

Opera Comică pentru Copii din București revine la Sfântu Gheorghe cu un nou eveniment pentru toată familia. De această dată, actorii vor aduce pe scena Sălii Mari a Teatrului „Tamási Áron”, duminică, 22 aprilie, de la ora 19:00, spectacolul „Onix și Barton”, în care o gașcă de puști de la scara unui bloc din cartier spun povestea faimoasă a cățelului vagabond Barton și a pisicuței Onix, care s-a pierdut de familia ei.

„Spectacolul este o întâlnire între Barton, care este cățelul, și o pisicuță pierdută de stăpânii ei, Onix. Este vorba despre călătoria lor prin oraș în căutarea stăpânilor pisicuței. (...) Ei se împrietenesc, deși sunt atât de diferiți și împreună se transformă până la final. E un spectacol cu păpuși și m-am bucurat foarte tare că până la urmă Opera Comică a acceptat să facă un astfel de spectacol . (...) Vă recomand să veniți la spectacol pentru că trebuie să îi cunoașteți pe Onix și Barton”, a declarat miercuri realizatoarea spectacolului, Ana Crăciun-Lambru, în cadrul unei conferințe de presă.

Biletele se găsesc la Biroul de organizare Evenimente din Piața Centrală a municipiului, la prețul de 10 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți.

 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.