CULTURA 1 aprilie 2019

Turneul „OMG”, încheiat cu succes la Cluj

de Iulia Drăghici - Taraș | 674 vizualizări

Spectacolul „OMG - Organisme Modificate Genetic” al Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, regizat de Ioana Păun, a încheiat un turneu național, derulat în trei centre importante din țară: București, Timișoara și Cluj.

„Spectacolul a fost foarte bine primit. S-a jucat cu sala arhiplină. Ca să închidem și acest turneu într-o notă pozitivă, la finalul spectacolului a avut loc și un concert, cu ritmuri foarte interesante și cu muzică inspirată din spectacol, unde Cătălin Rulea a asigurat muzica, el fiind și scenograful spectacolului OMG. În fiecare dintre cele trei orașe în care am fost prezenți am pregătit și alte activități independente de spectacol. De toate aceste activități s-a ocupat regizoarea Ioana Păun”, ne-a declarat managerul TAM, Anna – Maria Popa.

Astfel, la București s-a derulat o conferință la care au fost prezente două femei musulmane care au dialogat pe probleme reale cu spectatorii. La Timișoara, în parteneriat cu o asociație care se ocupă de ajutorarea imigranților care au ajuns în România, s-au făcut ateliere de story-telling.

Turneul a fost cofinanțat de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național). Evenimentele au avut loc în 11, 18 și 25 martie.

În perioada 1- 5 aprilie, „OMG” se află în turneu în Franța, pentru a doua oară în acest sezon.

„Organisme Modificate Genetic”, un proiect al Teatrului „Andrei Mureșanu”, în regia Ioanei Păun, a avut premiera în septembrie 2017. În spectacol joacă actorii Costi Apostol, Alexandrina Ioana Costea, Sebastian Marina, Fatma Mohamed, Elena Popa, Paula Rotar, iar invitat este Abdel Fatahou.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.