CULTURA 15 decembrie 2021

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe începe noul an cu două premiere

de Agerpres | 1233 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe începe noul an cu două premiere: spectacolul „Dispariţii” regizat de Cristian Ban şi „#acedesiguranţă” în regia lui Bobi Pricop.

Potrivit conducerii instituţiei, „Dispariţii” aduce în prim-plan o serie de întâmplări din viaţa unei familii de saşi din România, obligată de diferite contexte să trăiască separat, iar premiera va avea loc vineri, 14 ianuarie, de la ora 19.

Premiera spectacolului „#acedesiguranţă”, o coproducţie între cinci teatre despre viaţa pe TikTok a tinerilor, va avea loc în data de 23 ianuarie 2022.

„#acedesiguranţă” este un spectacol-experiment în care, într-un spaţiu alocat, un actor discută cu 6-7 spectatori. La Teatrul „Andrei Mureşanu” vor fi amenajate două spaţii dedicate, iar actorii coordonatori vor fi Fatma Mohamed şi Costi Apostol. Datorită felului în care este conceput spectacolul, în sală nu vor putea fi prezenţi mai mult de 14 spectatori”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

Printre spectacolele programate în luna ianuarie 2022 se mai numără „Richard III” în regia lui Eugen Gyemant şi „Doi morţi vii” în regia lui Alexandru Dabija, care vor putea fi vizionate în zilele de 22, respectiv 25 ianuarie.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.