CULTURA 10 februarie 2020

Românii mândri sărbătoresc și la Brădet portul popular

de Iulia Drăghici - Taraș | 2239 vizualizări

„Numai împreună putem să ducem tradiția mai departe”

Balul Portului Popular revine și la Căminul Cultural din satul aparținător Întorsurii Buzăului – Brădet. A VI-a ediție a evenimentului are loc sâmbătă, 15 februarie a.c.. Sărbătoarea este programată să înceapă la ora 20:00. 

Așa cum este specificul acestui eveniment, cei interesați să participe trebuie să poarte costum popular sau cel puțin o componentă a acestuia. 

Intrarea se face pe bază de rezervare, confirmată în prealabil la numărul de telefon 0744.171.437. Accesul costă 10 lei de persoană, iar biletul va asigura înscrierea la o tombolă cu premii surpriză.  

Aștept cât mai multe înscrieri pentru că numai împreună putem să ducem tradiția mai departe. Este important să putem îmbrăca acest costum popular strămoșesc cu mândrie. În plus, se apropie lăsatul secului și dorim să ne simțim bine înaintea postului Sfintelor Paște. Deja anul acesta sunt mult mai multe persoane care și-au anunțat prezența, așa că sunt sigur că sala Căminului Cultural din Brădet va fi neîncăpătoare”, ne-a declarat organizatorul evenimentului, directorul Casei de Cultură din Întorsura Buzăului, Costică Oltean. 

Muzica este adusă de formația „Galant” din Brașov. 

„Dansul și buna dispoziție sunt obligatorii”, mai transmit organizatorii. 

Anul trecut, Balul Portului Popular de la Brădet a fost organizat în preajma sărbătorii Mărțișorului. An de an, interesul față de această sărbătoare face ca sala Căminului Cultural să devină neîncăpătoare, fapt care arată că acest tip de eveniment este unul așteptat de toată suflarea din zona Buzaielor. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.