CULTURA 6 noiembrie 2019

Proiectul de turism cultural al Teatrului „Andrei Mureşanu” continuă cu spectacolul „Dragonul de aur”

de Agerpres | 992 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureşanu” continuă proiectul de turism cultural, lansat în primăvara acestui an, cu spectacolul „Dragonul de aur”, oferind publicului din Bucureşti un pachet de servicii ce conţine deplasarea la Sfântu Gheorghe şi retur, masa de prânz şi biletul de intrare la reprezentaţie.

„Oraşul, cu nume de sfânt care a înfrânt dragonul (balaurul) te aşteaptă cu o zi întreagă plină de surprize! Dacă tot nu am ajuns noi la Bucureşti, autocarul nostru te ia din faţa Teatrului Naţional, ajungi la Sfântu Gheorghe unde te aşteptăm cu celebra pâine cu cartofi şi un prânz tradiţional. Vizitezi oraşul despre care se spune că e ca o staţiune din Elveţia, iar seara te aşteptăm la „Dragonul de Aur”. Spectacolul este atât de puternic încât vei avea nevoie de cele trei ore de drum înapoi la Bucureşti să poţi digera tot ce ai vazut”, a scris conducerea teatrului, pe o reţea de socializare.

Deplasarea la Sfântu Gheorghe este programată pentru data de 27 noiembrie, iar costul pachetului este de 100 de lei de persoană, cei interesaţi putând face rezervări la adresa de pr@tam.ro.

Spectacolul, regizat de Catinca Drăgănescu, surprinde viaţa a cinci imigranţi fără acte, care muncesc la negru într-un fast-food înghesuit şi foarte aglomerat, numit „Dragonul de aur”.

„Micul restaurant se află în mijlocul cartierului chinezesc din oraş, într-o clădire care mai are o alimentară, un depozit şi o sumedenie de locuinţe. Trăiesc aici, în acest furnicar, tot felul de oameni şi poveştile lor se împletesc într-un mod bizar şi totuşi foarte natural într-o zi fatidică de vară”, scrie regizoarea pe pagina de internet.

Conducerea Teatrului „Andrei Mureşanu” a lansat proiectul de turism cultural în luna martie a acestui an, iar primul spectacol prezentat a fost „Zbor deasupra unui cuib de cuci” după Ken Kesey, în regia lui Eugen Gyemant.

Directoarea teatrului, Anna Maria Popa, a declarat, pentru AGERPRES, că proiectul se adresează pentru început bucureştenilor, dar, dacă va exista interes, va putea fi extins şi în alte oraşe.

Sursa foto: Teatrul Andrei Mureșanu / Facebook

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.