CULTURA 5 decembrie 2022

Moș Nicolae te duce în culisele cinematografului din Sfântu Gheorghe

de Diana Pantelimon | 535 vizualizări

Cinema Arta din Sfântu Gheorghe își deschide „porțile” și te invită la un program în ton cu sărbătorile de iarnă. Luni, 5 decembrie a.c., de la ora 18.00, poți vizita și tu cinematograful din Sfântu Gheorghe. Vei avea ocazia să te întâlnești cu Moș Nicolae și vei vedea locul de unde se proiectează filmele într-un cinema.

Din programul stabilit de către organizatori, face parte și proiecția animației „Povești cu Boxi”. Cu siguranță, întâlnirea cu Moș Nicolae va fi una de efect asupra celor mici, iar vizita în camera de proiecție a filmelor va fi una fascinantă pentru aceștia.

Programul va dura maxim o oră. Vom avea un Moș Nicolae, acesta nu va avea timp să vorbească cu fiecare copil în parte, dar o să fie un moment, o să salute, o să vorbească cu cei mici, va lăsa în coș niște dulciuri, apoi se vor uita la un film animat. Cam jumătate de oră va dura proiecția de “Boxi”, cu opt secvențe. Apoi vor vizita camera de proiecție unde le vom arăta obiectele și mașinile. Aici vor intra în grupuri de 20-30, în ture, pe rând. Trebuie făcută o rezervare înainte, deoarece locurile sunt limitate. Pentru sala 1 toate locurile s-au ocupat, dar mai avem locuri în sala 2 și, în funcție de posibilități, vă așteptăm”, a spus, pentru redacția noastră, coordonatorul de program al cinematografului din Sfântu Gheorghe, Lázár-Prezsmer Endre.

Intrarea este liberă, dar este necesară o rezervare în prealabil la sediul cinematografului, strada Kőrösi Csoma Sándor nr. 10 sau la telefon 0787.526.102.

Sursa foto: Facebook/Anna Maria Popa

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.