CULTURA 14 mai 2024

Liceeni, sunteți invitați la un concurs creativ de fotografie!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1384 vizualizări

Târgul de carte și festivalul de literatură contemporană Sepsi Book 3 îi invită pe tineri la concursul „Obiectivul amintirilor”! Cele mai frumoase, creative și inspirate fotografii pot fi premiate. Câștigătorii vor primi o super experiență şi în plus un pachet-cadou. Vor fi premiate cele mai bune trei fotografii, desemnate de juriu.

Tu cum îți păstrezi amintirile vii? Faci poze despre experiențele, călătoriile tale? Deschide albumul tău cu fotografii, alege-o pe cea mai faină, cea pe care ai arăta-o lumii întregi, și trimite-ne-o nouă! Nu înainte, însă, să-i alegi un titlu atractiv, care să redea atmosfera pozei sau să reflecte starea ta de spirit”, se arată în descrierea concursului

Demersul este organizat în contextul în care la Sepsi Book 3 vine scriitorul și fotograful Liviu Stănescu, atât cu o carte, cât și cu o expoziție foto impresionantă, cu imagini realizate de acesta și cuprinse în volumul „Am fost la capătul lumii”. 

Este important de știut că acest concurs se adresează tinerilor cu vârste între 14 și 18 ani. O persoană poate înscrie în concurs o singură fotografie.

Juriul va aprecia creativitatea, concordanța dintre titlu și fotografie și originalitatea. 

Fotografiile pot fi înscrise în concurs până în 19 mai. 

Premierea va avea loc vineri, 24 mai, de la ora 18:00, în cadrul vernisajului expoziției și prezentării de carte - Liviu Stănescu, „Am fost la capătul lumii”, de la Arena Sepsi. 

Alte detalii tehnice din regulamentul complet pot fi obținute AICI. 

Târgul de carte Sepsi Book va avea ediția a III-a în perioada 23 - 26 mai.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.