CULTURA 4 august 2017

Ego, în concurs cu cele mai bune trupe de liceeni din țară

de Iulia Drăghici - Taraș | 1375 vizualizări

Trupa tinerilor actori amatori din Sfântu Gheorghe, coordonată de regizoarea Mirela Bucur, a fost selectată să participe la un festival important din Cluj-Napoca

În perioada 4–8 septembrie, Trupa Ego, una dintre cele mai tinere trupe de teatru din Sfântu Gheorghe, va lua parte la festivalul-concurs „Histrioniada Liceenilor”, din orașul Cluj-Napoca. Evenimentul ajunge, anul acesta, la a XV-a ediție.

Trupa de teatru Ego din Sfântu Gheorghe a fost selectată să participe la a XV-a ediție a festivalului-concurs „Histrioniada Liceenilor”, din Cluj-Napoca. Pentru aceasta, cei trei elevi ai Colegiului Național „Mihai Viteazul”, Edi Brandabura, Denis Onișoru și Daniel Suciu, se pregătesc să dea din nou viață spectacolului Artă, de Yasmina Reza, în regia Mirelei Bucur.

„La începutul lunii iunie, Trupa Ego s-a înscris în Concursul Festivalului «Histrioniada Liceenilor», din Cluj, iar organizatorii ne-au anunțat ieri (n.red. miercuri, 2 august) că spectacolul nostru – Ar, de Yasmina Reza, în regia Mirelei Bucur – a fost selecționat pentru a intra în Programul Festivalului care se va desfășura între 4–8 septembrie 2017. Așadar, împărțim cu voi bucuria de a participa la «Histrioniada Liceenilor», un festival național de artă, teatru și film, la care ne-am dorit foarte mult să ajungem și să intrăm în competiție, alături de cele mai bune trupe de liceeni din țară. În curând vom reîncepe repetițiile și vă promitem că ne vom strădui să cucerim cu «Arta» noastră spectatorii și juriul Festivalului din Cluj!”, precizează, prin intermediul Facebook, regizoarea Mirela Bucur.

Participarea Trupei Ego la Festivalul «Histrioniada Liceenilor» de la Cluj este sprijinită de Centrul de Cultură al Județului Covasna.

«Histrioniada Liceenilor» este un festival național de teatru și cinematografie, organizat exclusiv de către Consiliul Județean al Elevilor din Cluj. «Histrioniada» a luat naștere în anul 2002, la inițiativa unui grup de tineri clujeni care a vrut să își facă vocea auzită.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.