CULTURA 7 ianuarie 2022

"Dispariţii"- prima premieră din acest an la Teatrul "Andrei Mureşanu"

de Agerpres | 1072 vizualizări

Teatrul "Andrei Mureşanu" din Sfântu Gheorghe începe anul cu o nouă premieră: spectacolul "Dispariţii", în regia lui Cristian Ban.


Spectacolul, realizat după un text scris de Elise Wilk, aduce în prim-plan o serie de întâmplări din viaţa unei familii de saşi din România, obligată de diferite contexte să trăiască separat.


"Spectacolul va fi o întâlnire foarte intimă între public şi povestea unei familii de saşi din România, începând cu 1944 până în prezent. E un text foarte special şi mă bucură că, după mulţi ani în care am căutat să lucrăm împreună, colaborarea cu Elise se întâmplă tocmai la Sfântu Gheorghe, cu trupa cu care aş avea curaj să fac orice spectacol", a declarat regizorul Cristian Ban.


Premiera va avea loc vineri, 14 ianuarie, de la ora 19, în Sala Arta a Teatrului "Andrei Mureşanu", iar accesul se va face în conformitate cu restricţiile impuse la nivel regional.


În luna ianuarie este programată şi premiera spectacolului "#acedesiguranţă" în regia lui Bobi Pricop, o coproducţie între cinci teatre despre viaţa pe TikTok a tinerilor. Spectacolul va fi prezentat pe 23 ianuarie 2022, de la ora 19.


Printre spectacolele programate în luna ianuarie 2022 se mai numără "Richard III" în regia lui Eugen Gyemant şi "Doi morţi vii" în regia lui Alexandru Dabija, care vor putea fi vizionate în zilele de 22 ianuarie şi 25 ianuarie, de la ora 19.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.