CULTURA 18 noiembrie 2022

Desenele animate clasice Walt Disney vor rula la Cinema Arta timp de cinci luni

de Diana Pantelimon | 956 vizualizări

Începând de sâmbătă, 19 noiembrie a.c., la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe vor fi proiectate zece producții clasice marca Walt Disney. Timp de cinci luni, filme animate precum „Albă ca Zăpada”, „Cenușăreasa”, „Pinocchio”, „Dumbo”, „101 dalmațieni” și altele vor fi vedetele cinematografului covăsnean. Primul film va fi „Bambi”, făcând parte din Colecția „Cele mai iubite și apreciate desene clasice de la Disney”.

Pentru cei care nu știu, „Bambi” este un film clasic despre aventurile unei căprioare și ale prietenilor ei din pădure, printre care adorabilul iepuraș Thumper / Bocănilă. Acesta va fi prezentat sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 16.30 dublat în limba maghiară și de la ora 17.00 dublat în limba română, iar duminică, 20 noiembrie, de la ora 11.00 dublat în limba maghiară și de la ora 11.15 dublat în limba română.

Din programul filmelor Disney fac parte „Peter Pan”, „Pinocchio”, „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „101 dalmațieni”, „Dumbo” și „Cenușăreasa”, dar și filmele de Crăciun „Annie” și „The Star”. 

„Vom proiecta zece filme timp de cinci luni, adică două filme pe lună. Sunt și două cu temă de Crăciun, așa mai noi, și vor rula în decembrie, dar celelalte, „Albă ca Zăpada”, „Cenușăreasa”, „Pinocchio”, „Dumbo”, „101 dalmațieni”, o să fie din două în două săptămâni. Dar și pe celelalte le ținem în program, în funcție de cum sunt cerințele din partea publicului”, a declarat redacției noastre coordonatorul de program al cinematografului din Sfântu Gheorghe, Lázár-Prezsmer Endre.

Mai multe detalii despre program și bilete se pot găsi pe arta.cityplex.ro/ro/program.

Sursa foto: arta.cityplex.ro și Facebook/Művész Mozi • Cinema Arta - by Cityplex

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.