CULTURA 14 decembrie 2021

Cvintetul Anatoly, în concert extraordinar de colinde la Covasna!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1420 vizualizări

Intrarea este liberă, dar cu anumite condiții 

Centrul Cultural Covasna le aduce locuitorilor orașului, în prag de sărbători, un concert extraordinar de colinde. Cvintetul vocal al ANATOLY al Operei Brașov va veni în fața covăsnenilor sâmbătă, 18 decembrie a.c., începând cu ora 18:00. Intrarea la eveniment este liberă, însă accesul se face doar pe baza certificatului care atestă vaccinarea anti-COVID sau testului PCR. 

Intrarea este liberă, accesul în sală este permis numai în cazul în care puteți prezenta la intrare certificatul verde valabil (în format letric/electronic) sau test PCR .

Locurile fiind limitate (50% din capacitatea sălii), puteți confirma prezența și rezerva locuri la nr. de telefon 0762674516 sau 0744364250.

Concertul este proiect cultural prioritar realizat cu sprijinul Orașului Covasna. Va așteptam cu drag!”, au transmis organizatorii, într-un comunicat de presă. 

Cvintetul vocal ANATOLY al Operei Brașov este format din Andrada Mureşan – alto, Gabriel Baciu – tenor I, Ciprian Cucu – tenor II, Ciprian Ţuţu – bariton și Marius Modiga – bas. 

Formația a devenit mai cunoscută la nivel național după ce în 2014 a ajuns în finala concursului „Românii au Talent”, însă povestea grupului, inițial cvartet, a început în octombrie 2001, care a debutat în cadrul Festivalului coralelor religioase din Ţara Bârsei. Un an mai târziu a lansat și primul CD de colinde. Numele trupei brașovene „Anatoly” înseamnă răsărit în greacă. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.