CULTURA 13 decembrie 2019

Covăsnenii, invitați să salveze Crăciunul!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1857 vizualizări

TAM încheie anul cu un spectacol interactiv pentru copii 

Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe îi invită pe covăsneni, cu mic, cu mare, la spectacol. Ultima reprezentație din acest an este o poveste despre Crăciun. Îndrăgitele personaje Dilu și Dila vin la noi vineri, pe 20 decembrie, de la ora 18:00, cu spectacolul „Să salvăm Crăciunul”. 

Dilu și Dila îi vor introduce pe spectatori în lumea lui Moș Crăciun și a spiridușilor săi. 

Copiii vor fi eroi în poveste ajutându-i pe spiriduși să salveze Crăciunul. Spiridușii sunt triști pentru că ei nu primesc niciodată cadouri de Crăciun, deși ei lucrează din greu an de an pentru a împlini toate dorințele din scrisorile copiilor. În timp ce doi dintre spiridușii Moșului pregătesc sacul cu daruri, se hotărăsc să oprească toate cadourile pentru ei. Dar, în cele din urmă, spiridușii, cu ajutorul copiilor, vor înțelege că spiritul Crăciunului înseamnă mai mult decât jucării și, din doi spiriduși răutăcioși, devin unii dintre cei mai iubiți spiriduși din lume”, spun organizatorii evenimentului. 

Reprezentanții teatrului spun că acest spectacol trage „cortina” peste anul 2019 în ceea ce privește activitatea TAM.   

Pe Dilu și Dila îi știm nu doar de pe Youtube, ci și din diferite emisiuni de umor unde au trezit interesul spectatorilor. Cu ocazia sărbătorilor, ne-am gândit să aducem acest spectacol interactiv pentru a ne da nouă tuturor ocazia de a colabora și de a ne bucura împreună de spiritul Crăciunului. Este ultimul spectacol la TAM pe anul acesta. Ne revedem în ianuarie. Până atunci însă vă dorim sărbători fericite și un an nou plin de bucurii!”, transmite managerul TAM, Anna Maria Popa. 

Prețul unui bilet este 15 lei și poate fi achiziționat online de pe biletmaster.ro, dar și de la casieria TAM. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.