CULTURA 18 martie 2022

Cartea „Psihopatul din viața mea” va fi prezentată la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1913 vizualizări

Lansarea romanului scris de psihologul clinician Consuela Banciu va avea loc luni, la TAM

Cartea „Psihopatul din viața mea” scrisă de psihologul clinician Consuela Banciu va fi prezentată luni, 21 martie, începând cu ora  17:30, la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe. Lansarea romanului - confesiune promite o întâlnire interesantă, cu o atmosferă caldă și prietenească, în care se va discuta despre volum, dar și despre relațiile de cuplu sau despre cum recunoaștem un psihopat. 

Dacă în trecut oamenii stăteau în relații pe viață, indiferent de felul în care se simțeau și de cât de abuzați erau, astăzi lucrurile încep să se schimbe. Preocuparea oamenilor pentru binele propriu a condus la analiza calității relațiilor de cuplu și, tot mai des, și la creșterea divorțurilor.

Cu toate acestea, numărul celor care trăiesc în relații abuzive fără să realizeze că sunt victime, ba chiar având convingerea că primesc ceea ce merită, este încă nedorit de mare.

Pentru toți acești oameni, am scris cartea „Psihopatul din viața mea”, care are un singur scop: acela de a-i ajuta să-și dea seama când sunt prinși în relații toxice, în mrejele unui om cu șarm ieșit din comun, dar fără empatie și cu o conștiință pe măsură, pentru care scrupulele sau respectul față de celălalt sunt noțiuni necunoscute.

Dacă vrei să afli mai multe despre conținutul cărții, vino la lansare. Ia cu tine și un volum pe care să primești autograf”, transmite autoarea, Consuela Banciu. 

Cartea poate fi comandată online pe site-ul Editurii Coresi: https://bit.ly/3JesEb7

Consuela Banciu este un colaborator activ al ziarului Observatorul de Covasna, prin secțiunea „Pagina Psihologului Covăsnean”, unde aduce răspunsuri unora dintre cele mai importante întrebări despre sănătatea mintală. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.