CULTURA 21 iulie 2021

Caravana Artei, cu peste 200 de lucrări, ajunge la Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1145 vizualizări

Orașul Covasna va deveni joi, 22 iulie, de la ora 16:00, gazda vernisajului expoziției Caravana artei - Révkomárom și Háromszék în oglinda artei fotografice. Evenimentul va avea loc în Parcul Gheorghe Doja, transmit organizatorii. 

Pe lângă expozanții de la Révkomárom (Ungaria), expun și artiști locali: la apelul Centrului de Cultură al Județului Covasna au sosit peste 200 de lucrări, 21 de artiști locali au dorit să arate viziunea unică, fotografiile artistice realizate în Háromszék. Expoziția de 50 de panouri realizate grație unui proiect anunțat al Ministerului Resurselor Umane se poate viziona în orașul balnear până pe 19 august”, se arată într-un comunicat de presă. 

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Covasna al Consiliului Județean Covasna și Casa Orășenească de Cultură Covasna. 

Un eveniment similar a avut loc în 21 mai, în Piaţa Libertăţii din Sfântu Gheorghe. Atunci a avut loc Expoziţia Komárno şi Háromszék în oglinda artei fotografice – de data aceasta, rod al parteneriatului dintre Centrul de Cultură al Judeţului Covasna şi Clubul de Fotografie Helios din Komárno (Slovacia). 

Caravana Artelor este un proiect de artă fotografică, început în 2018, în urma unei invitaţii a Ministerului Resurselor Umane din Ungaria, când regiunile partenere au fost judeţul Covasna şi Muravidék din Slovenia. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.