CULTURA 7 iulie 2022

Atelier de balet clasic și modern pentru începători și avansați, la Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1217 vizualizări

Casa Orășenească de Cultură Covasna organizează în perioada 20 – 22 iulie a.c. un atelier introductiv de balet pentru dansatori avansați și începători. Cursurile vor fi conduse de Balogh Csongor, membru al Baletului din Pécs, fost elev al Clubului Copiilor din Covasna și al profesoarei Horváth Zita.

Potrivit organizatorilor, activitatea este gratuită și toți cei interesați sunt bineveniți, dar este necesară o înscriere prealabilă, la culturacv@gmail.com sau la numărul de telefon 076-267-4516, ori contactând-o pe d-na profesoară Bartha Melinda.

Este o onoare pentru mine să mă întorc ca instructor la studioul de dans în care mi-am început cariera de dansator. Sunt încântat să vă ofer o perspectivă în lumea baletului clasic și a baletului modern.

Cursul este gratuit și nu este necesară o pregătire prealabilă. Veți învăța elementele de bază ale baletului clasic: numele pozițiilor picioarelor și brațelor, numele și tipurile de exerciții de bară de origine franceză și italiană, iar la mijloc (fără bară) veți experimenta tehnica baletului modern. Vă aștept cu drag”, a transmis Balogh Csongor. 

Este de precizat și că acest workshop se va ține în limba maghiară/engleză, „dar, fiind vorba de un exercițiu de inițiere practică în lumea baletului, considerăm că este oportun pentru toți iubitorii de dans”, mai punctează coordonatorii. 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Copiilor din Covasna (subunitate a Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe).

Sursa foto: Facebook/ Workshop: Klasszikus és modern balett Balogh Csongorral

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.