CULTURA 16 mai 2024

Artista Ada Milea va susţine două concerte la Festivalul SepsiBook

de Agerpres | 1666 vizualizări

Artista Ada Milea va susţine două concerte în cadrul celei de-a treia ediţii a Târgului de Carte şi Festivalului de literatură contemporană SepsiBook, ce vor avea loc în perioada 23 - 26 mai la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

„În concertul pentru copii 'Apolodor', artista va purta micii spectatori într-o călătorie muzicală, prezentând aventurile pinguinului din titlu, după volumul lui Gellu Naum 'Cartea cu Apolodor'. La 'Concert'n 3', Ada, Alex Neagu şi Bobo Burlăcianu vor interpreta melodii cu teme variate pentru publicul adult. Nu vor lipsi umorul, ironia, veselia şi, pe ici, colo, chiar şi câte un nod în gât”, au anunţat organizatorii, într-o postare pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concertele vor avea loc vineri, 24 mai, de la orele 10,00, respectiv 20,00.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a SepsiBook vor participa peste 40 de edituri din România şi Ungaria şi vor avea loc aproape 60 de evenimente la care participarea publicului va fi gratuită.

Printre acestea se numără vernisajul expoziţiei de fotografie a lui Liviu Stănescu, care a călătorit în 105 ţări şi care a cuprins în volumul Am fost la capătul lumii” o parte dintre peripeţiile sale. (2023), precum şi prezentarea a două volume despre Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, semnate de Mădălin Guruianu, respectiv „Marea carte a Madrigalului” şi „Interviuri la 60 de ani de Madrigal”.

Târgul de Carte şi Festivalul de Literatură Contemporană SepsiBook este organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna, Biblioteca Judeţeană „Bod Peter”, Casa de Cultură „Konya Adam”, Asociaţia Culturală „Mikes Kelemen” şi Asociaţia Susţinătorilor Bibliotecii „Bod Peter”, cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional - AFCN.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.