CULTURA 28 noiembrie 2019

Actorul Ion Caramitru vine, de 1 Decembrie, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1881 vizualizări

„Dor de Eminescu” va fi adus pe scena mare a Teatrului „Tamási Áron”

Spectacolul inedit „Dor de Eminescu”, al unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români, Ion Caramitru ajunge, de 1 Decembrie, la Sfântu Gheorghe. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, la Teatrului „Tamási Áron”.

Echipa Teatrului „Andrei Mureșanu” sărbătorește anul acesta Ziua Națională alături de covăsneni cu un eveniment special, prin care îl aduce la Sfântu Gheorghe pe Ion Caramitru, însoțit de renumitul clarinetist Aurelian-Octav Popa.

Cei doi vin cu spectacolul „Dor de Eminescu”, care include pasaje din manuscrisele de poezie, proză şi filosofie ale marelui poet.

Întrucât 1 Decembrie se referă la Marea Unire, ca împlinire a unui deziderat de lungă durată, lansăm către dumneavoastră invitația și chiar îndemnul de a ne fi alături în acest eveniment, prin achiziționarea unui număr cât mai mare de bilete la un eveniment care oferă nu doar bucuria de a ne reîntâlni cu versurile poetului națiunii, cel care este parte din identitatea românească, ci și cu talentul actoricesc al unui reprezentant al generației de aur.

Ne exprimăm speranța că vă veți implica activ în demersul nostru de a face Sala Teatrului „Tamási Áron” un loc prea mic pentru numărul mare de cetățeni, dornici să își afirme patriotismul prin participarea la un eveniment care celebrează România”, au transmis organizatorii evenimentului.

Încă sunt locuri libere, iar cei interesați pot rezerva biletele, care costă în valoare de 20 și 30 lei, telefonic la numărul 0725.112.225. sau online - https://www.biletmaster.ro/ron/Event/43001872/Dor-deEminescu 

Sunt mâhnită să văd că fix acei eterni nemulțumiți nu vin niciodată. Degeaba depui toate eforturile pentru a da publicului diversitate și calitate, unii nu vin și nu vor veni la teatru indiferent de oferta prezentată. Păcat! Chiar credeam că acest spectacol programat de 1 decembrie se va juca cu casa închisă. Mă doare să văd că nu e așa!”, ne-a declarat managerul Teatrului „Andrei Mureșanu”, Anna Maria Popa.

Spectacolul „Dor de Eminescu” a fost inclus în 2012 în repertoriul permanent al Teatrului Național București, după ce a fost prezentat cu succes în Statele Unite ale Americii şi în Canada (turneu realizat sub egida ICR New York).

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.