AUTO 22 martie 2015

Tragedie azi-noapte la Braşov. Trei tineri au murit într-un cumplit accident rutier

de Covasna Media | 1047 vizualizări

Un accident cumplit a avut loc, azi-noapte, în Braşov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, în jurul orei 2.00 a avut loc un accident de circulaţie, pe strada Carpaţilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat.

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, autoturismul implicat în accident s-a rupt efectiv în două bucăţi. În urma impactului, toţi ocupanţii din maşină au fost aruncaţi în afara autovehiculului. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe şi trei echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor.

Viteza excesivă şi lipsa de experienţă a şoferului au fost fatale: maşina a zburat de pe şosea şi s-a lovit de un stâlp. Partea din spate a maşinii a căzut într-un canal. Şoferul şi pasagerul din dreapta sa au scăpat cu viaţă. Tânărul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

„Persoanele decedate au vârsta între 18 şi 23 de ani, dintre care doi sunt băieţi şi o fată. Persoanele rănite transportate de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă sunt o fată de 18 ani şi un băiat de 19 ani. Sunt conştiente, au suferit traumatisme cranio cerebrale şi au fracturi la membele inferioare“, a precizat Ciprian Sfreja.

(adevarul.ro)

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.