ACTUALITATE 13 mai 2012

Zi de teatru la Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 133 vizualizări

Teatrul “Andrei Mureşanu” prezintă luni, 14 mai, la Cinema “Petöfi” din Târgu Secuiesc două spectacole cu mare succes la public.

De la ora 11.00, micii spectatori vor fi invitaţi să călătorească împreună cu actorii Duţa Guruianu, Ileana Surdu, Mona Codreanu, Ana Nicolae, Sergiu Aliuş şi Nae Croitoru în “Ţara clownilor”, regia Loredana Grigoriu, iar de la ora 18.00 va avea loc spectacolul “Moartea pentru patrie”.

“Moartea pentru patrie” este o dramă contemporană cu resurse de umor în cele mai neaşteptate situaţii, replici sau detalii, dar care ne vorbeşte despre himera afecţiunii şi aceea a normalităţii.

Spectacolul regizat de Mirela Bucur şi interpretat de actorii Claudia Ardelean, Sergiu Aliuş, Mona Codreanu, Nae Croitoru, Ion Fiscuteanu Jr., Camelia Paraschiv, Daniel Rizea reprezintă un eveniment în primul rând pentru că e o premieră absolută, deci un gest de curaj şi de generozitate.

Cu mare succes la public, spectacolul s-a jucat cu casa închisă la sediu şi în deplasări, fiind invitat  la  Festivalul EuroArt@Iaşi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.