ACTUALITATE 5 ianuarie 2012

Zece mii de dosare pentru obţinerea cetăţeniei ungare, finalizate în 2011 în centrele din Covasna

de Mediafax | 58 vizualizări

Zece mii de dosare pentru obţinerea cetăţeniei ungare au fost finalizate, de la începutul anului şi până în prezent, în cele patru centre pentru democraţie deschise în acest scop în judeţul Covasna.

Şeful Centrului pentru Democraţie din Sfântu Gheorghe, Nemes Elod, a declarat că în cele patru centre din judeţul Covasna, aflate în oraşele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Baraolt şi Covasna, au fost finalizate până în prezent 10.000 de dosare privind obţinerea cetăţeniei ungare.

Potrivit sursei citate, cele mai multe dosare, respectiv 5.600, au fost finalizate la centrul din Sfântu Gheorghe, urmat de cel din Târgu Secuiesc, cu peste 2.100 de dosare.

În Covasna, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Tamás Sándor, a fost printre primii care au depus jurământul pentru cetăţenia ungară.

Astfel, în 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, preşedinţii consiliilor judeţene din Harghita, Covasna şi Mureş, Borboly Csaba, Tamás Sándor şi Lokodi Edita-Emoke, au devenit cetăţeni ai Ungariei, după ce au depus jurământul de credinţă la Consulatul General al Ungariei din Miercurea Ciuc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
sinceritate, 15 ianuarie 2012
Noi, din ROMANIA ! VOI DE NICIUNDE ! Calaretilor !!!
jancu.hu, 15 ianuarie 2012
Noi niciodata ,voi o sa plecati din fericire,fiecare de unde sa trage...!
un covasnean, 7 ianuarie 2012
daca tot si-au luat cetatenia cand vor pleca in Ungaria sa faca foamea! asteptam stirea!
szasz, 5 ianuarie 2012
domnilor reveniti cu picioarele pe pamant. toti cei care au obtinut(vor obtine) cetatenia ungara sa nu mai aiba dreptul la vot in ROMANIA si sa nu mai aiba functii de citeste integral
La pândă in lanul de secui, 5 ianuarie 2012
Sa li se retraga dreptul la vot si sa nu aiba functii de conducere in institutile de stat.
Gyuri, 5 ianuarie 2012
Curat tradare!
endre, 5 ianuarie 2012
indivizii din cele zece mii de dosare finalizate sa plece toti in ungaria asta da tradatori . sa va fie rusine ca mancati painea in ROMANIA. ungurii toti isi fac jocul si ROMANIi citeste integral
Baiazid, 5 ianuarie 2012
Indivizii mentionati mai sus ,mai corespund din pun ct de vedere legal sa ocupe functii publice ?Asa ne trebuie, suntem persiflati pe fata de acest tip care conduce CJ Covasna,daca nu putem fara citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.