ACTUALITATE 19 iulie 2017

Vremea va fi călduroasă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

de Mediafax | 1553 vizualizări

JOI. Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi în creştere, în special, în regiunile vestice şi de sud-vest unde, local, va fi caniculă, informează ANM.

Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, după-amiaza şi seara, pe arii restrânse în zona montană şi cu totul izolat în dealurile subcarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 30 şi 36 de grade, uşor mai scăzute pe litoral, în depresiunile intramontane şi în Subcarpaţii Getici, unde se vor înregistra 27...29 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 11 şi 22 de grade.

VINERI. Vremea se va menţine călduroasă în majoritatea regiunilor, caniculară în orele după-amiezii în vestul şi sud-vestul tării şi izolat în rest, iar disconfortul termic va fi în creştere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, în special, în zona de munte, unde doar izolat şi trecător vor fi averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 28 de grade pe litoral, pană în jurul a 37 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 şi 23 de grade.

 

Teme articol: meteo prognoza meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.