ACTUALITATE 15 septembrie 2010

Violatorul de la marginea drumului, în arest

de Ana Sidon | 101 vizualizări

Bărbatul cercetat pentru violarea unei adolescente în vârstă de 14 ani din Târgu-Secuiesc a primit ieri de la instanța din municipiul breselelor un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, după ce inițial fusese reținut pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc duminică în jurul orei 21, pe un câmp de la marginea șoselei, în apropiere de Târgu-Secuiesc. Fata care luni trebuia să fie la prima zi de școală, în clasa a VIII-a, mergea acasă, într-un sat din apropiere de oraș, când a fost atacată și violată de un bărbat în vârstă de 32 de ani, Sz. Sandor.

Purtătorul de cuvânt al IJP, Andrea Buzsi, a declarat că suspectul a fost prins la câteva ore după incident, tot pe câmp, cu ajutorul unui câine de urmă și al polițiștilor. În câmp a fost găsită și poșeta fetei, din care atacatorul luase cei câțiva lei pe care îi avea înăuntru.

Între victimă și agresor nu exista nicio legătură și cei doi nu se cunoșteau.

Polițiștii sfătuiesc fetele să nu circule neînsoțite noaptea, în zone periferice sau periculoase.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
oblio, 16 septembrie 2010
Ma alaturi celor de mai sus.
K, 16 septembrie 2010
nu pot sa spun mai multe decat tine "panoramix" ,felicitari.
''panoramix'', 15 septembrie 2010
PS. In ceea cel priveste pe violator ii doresc sa aibe parte de '''multa afectiune si tandrete'' din partea puscariasilor vecghi cu greutate si recunoastere pe plan national !
''panoramix'', 15 septembrie 2010
Vreau sa stiu cum il cheama pe caine, daca a fost felicitat, daca a luat vreo prima,daca aceasta a constat intr-un os mare si frumos si daca patrupedul a fost multumit ????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.