ACTUALITATE 6 ianuarie 2013

Violată sau prea multă băutură?

de Székely Emőke | 48 vizualizări

La finele anului trecut o tânără în vârstă de 15 ani din Târgu Secuiesc a acuzat mai mulți bărbați că ar fi violat-o. Minora a ajuns la Spitalul Târgu Secuiesc în stare avansată de ebrietate pe data de 28 decembrie, după ce petrecuse cu trei bărbați. Tânăra le-a spus medicilor că a fost violată de către doi indivizi, însă nu au fost găsite pe trupul ei urme de violență.

„Pe data de 28 decembrie la ora 6 dimineața tânăra M.E. de 15 ani a fost internată la Spitalul Târgu Secuiesc în stare de ebrietate. În noaptea de 27 decembrie aceasta a consumat băuturi alcoolice cu patru bărbați din Joseni, după care a făcut sex oral cu aceștia. Bărbații susțin că nu au abuzat de fată, nu au agresat-o, dar nici nu au plătit pentru serviciile sexuale ale acesteia. Polițiștii continuă cercetările în acest caz” – afirmă purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Iulia Grigoraș.

Fata provine dintr-o familie dezorganizată, polițiștii au cunoștințe asupra faptului că aceasta și-a părăsit domiciliul în urmă cu un an, iar de atunci trăiește pe străzi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.