ACTUALITATE 14 septembrie 2010

Viol la Târgu-Secuiesc

de Ana Sidon | 127 vizualizări
O tânără în vârstă de 14 ani din municipiul breslelor a fost violată și tâlhărită Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Târgu-Secuiesc, a fost reținut duminică de polițiștii judiciari fiind suspectat că a violat și tâlhărit o fată în vârstă de 14 ani. Conform Inspectoratului Județean de Poliție (IJP), evenimentul a avut loc duminică, iar suspectul a fost prins la câteva ore de la sesizare, în urma unui complex de măsuri realizate de polițiștii judiciari.

O tânără în vârstă de 14 ani din municipiul breslelor a fost violată și tâlhărită

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Târgu-Secuiesc, a fost reținut duminică de polițiștii judiciari fiind suspectat că a violat și tâlhărit o fată în vârstă de 14 ani.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție (IJP), evenimentul a avut loc duminică, iar suspectul a fost prins la câteva ore de la sesizare, în urma unui complex de măsuri realizate de polițiștii judiciari. Ei au identificat și reținut suspectul în persoana lui Sz. Sandor, din Târgu-Secuiesc, iar în urma analizării probelor, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Secuiesc cu propunere de arestare preventivă.

Fapta a fost sesizată printr-un apel la 112 de un cetăţean din oraş, care a spus că la locuinţa lui s-a prezentat o minoră de 14 ani, care i-a adus la cunoştinţă că a fost violată de un bărbat pe un teren agricol din apropiere, iar bărbatul la plecare i-a luat şi geanta.

Pentru a verifica, a fost formată o echipă din poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale, Biroul Investigaţii Criminale Tg. Secuiesc, Serviciul de Criminalistică și un câine de urmă, care l-a prins pe principalul suspect, Sz. Sandor.

Victima şi agresorul au fost examinaţi de medicul legist, următorul pas fiind arestarea preventivă a vinovatului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
''bla-bla'', 14 septembrie 2010
Cine va zis ca,cainele a prins faptasul ??? Inseamna ca cei care au fost acolo au fost numai de umplutura si cainele a fost cel mai destept ? Doamner iartama !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.