ACTUALITATE 30 martie 2011

Viol la Cernat

de Monica Vrânceanu | 167 vizualizări
O tânără a fost violată de un cunoscut care a forţat-o să intre într-o grădină O tânără de 19 ani din Cernat a fost violată de către un consătean, agresiunea fiind anunţată de către tatăl vitreg al fetei prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că primele cercetări ale poliţiştilor au stabilit că victima se afla în drum spre un

O tânără a fost violată de un cunoscut care a forţat-o să intre într-o grădină

O tânără de 19 ani din Cernat a fost violată de către un consătean, agresiunea fiind anunţată de către tatăl vitreg al fetei prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că primele cercetări ale poliţiştilor au stabilit că victima se afla în drum spre un magazin alimentar din Cernat, când s-a întâlnit pe stradă cu agresorul, un tânăr de 25 de ani pe care îl cunoştea. Acesta a folosit forţa fizică pentru a o constrânge pe fată să intre într-o grădină, unde a întreţinut raport sexual împotriva voinţei acesteia.

Tânăra de 19 ani a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Covasna, unde a fost examinată de către medicul legist, stabilindu-se faptul că prezenta leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi puteau data din 28 martie, necesitând trei-patru zile îngrijiri medicale. Controlul medicului legist a stabilit că victima este virgină anatomic, conformaţia himenului permiţând raport sexual fără deflorare.

Poliţiştii l-au identificat imadiat pe principalul suspect, K. David, din Cernat, continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.