ACTUALITATE 22 mai 2011

Veşti bune pentru şoferii întorsureni. Primul Service cu ITP din zona Buzaielor

de Andreea Dabija Kelemen | 44 vizualizări
Începând de azi, şoferii întorsureni nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la Sfântu Gheorghe pentru a face Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) a autovehiculelor, verificarea frânelor, a direcţiei, a luminilor, starea motorului, emisiilor poluante, pentru toate acestea şi pentru multe altele având acum la dispoziţie primul service specializat din Întorsura, inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute. „Este de bun augur ca şi în zona noastră

Începând de azi, şoferii întorsureni nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la Sfântu Gheorghe pentru a face Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) a autovehiculelor, verificarea frânelor, a direcţiei, a luminilor, starea motorului, emisiilor poluante, pentru toate acestea şi pentru multe altele având acum la dispoziţie primul service specializat din Întorsura, inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute.

„Este de bun augur ca şi în zona noastră să existe o lucrare ca aceasta, nu numai fiindcă aici numărul maşinilor este destul de mare, iar când mergi în alte părţi pentru această inspecţie se aşteaptă mult pe la cozi, ci bineînţeles privim această investiţie ca pe un avantaj, acela al concretului fapt, s-au creat locuri de muncă pentru cei din zonă. Să dea Dumnezeu să realizaţi nu peste mult timp că a meritat investiţia, Doamne ajută!”, a spus preotul paroh Ciprian Popica, prezent la inaugurare.

Conform spuselor proprietarului service-ului, preţurile pentru ITP sunt acceptabile, staţia este omologată doar pentru clasa a II-a de autovehicule, cele cu greutatea până în 3,5 tone, iar o noutate este faptul că se va putea face această inspecţie şi pentru remorci. Lucrările la centru au început în iarna anului trecut, iar investiţia totală a staţiei se ridică la valoarea de aproximativ 40.000 de euro.

Cu toate că staţia tocmai a fost inaugurată, s-au făcut deja primele programări, doritorii doritorii trebuind să ştie că pentru o asemenea verificare a autoturismului sunt necesare acte precum: certificatul de înmatriculare, dovada înlocuitoare a acestuia sau autorizaţia provizorie de circulaţie, cartea de identitate a autovehiculului şi poliţa de asigurare.

Un şofer întorsurean ne-a spus: „E nemaipomenit că s-a gândit cineva din zonă să facă o asemnea staţie ITP. Foarte bine, mă bucur că nu mai sunt nevoit să merg la Sfântu pentru verificarea asta, pierdeam mult timp pe drum, plus de asta statul la cozi era insuportabil. În curând îmi expiră şi mie verificarea, voi face cu siguranţă programare aici la Întorsura”.

„Ne bucurăm foarte mult fiindcă am deschis această staţie, astfel vom avea un service cu servicii complete, facem asigurare, tot ceea ce ţine de mecanică... Suntem primul service autorizat R.A.R. din zona Întorsurii Buzăului şi singurul care are inginer auto. Suntem mândri că am reuşit să facem totul conform ultimelor standarde în domeniu, avem birou, sală de aşteptare, 8 angajaţi extrem de pricepuţi. În ceea ce priveşte viitoarele investiţii, ne dorim să facem şi o spălătorie auto şi să achiziţionăm un dispozitiv pentru reglarea unghiului de fugă”, a declarat proprietarul service-ului auto.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.