ACTUALITATE 25 noiembrie 2012

Una caldă, alta rece

de Székely Emőke | 529 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a câștigat etapa din weekend, în timp ce baschetbalistele de la Sepsi-SIC au fost învinse în deplasarea de la Alba Iulia.

Băieții conduși de Jakab Zoltán au câștigat partida disputată pe teren propriu contra Clujana Cluj Napoca cu scorul de 7-1. FC Sepsi ar fi trebuit să joace acest meci în deplasare, dar cele două echipe au făcut schimb, astfel în retur vor juca pe teren clujean. Cu această partidă turul Ligii Naționale la futsal a luat sfârșit, însă FC Sepsi mai are de jucat o partidă amânată, aceasta va avea loc marți contra United Galați în Sala Sporturilor „Szabó Kati”.

Site-ul Federației Române de Baschet a făcut o mare gafă, anunțând că Sepsi-SIC a câștigat partida disputată pe terenul Universității Alba Iulia din cadrul celei de a 12-a etape a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Până la urmă lucrurile s-au lămurit, eroarea a fost corectată, așadar e oficial: scorul dintre Universitatea Alba Iulia și Sepsi-SIC este de 68-62. În următoarea etapă baschetbalistele din Sfântu Gheorghe vor primi vizita echipei Sportul Studențesc, iar partida va avea loc pe 1 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.