ACTUALITATE 25 august 2013

TTC Sfântu Gheorghe, donaţie de 10.000 de lei pentru Tabăra de la Cătruşa

de Monica Vrânceanu | 267 vizualizări

Conducerea Transilvanian Trousers Company (TTC) din Sfântu Gheorghe a făcut o donaţie în valoare de 10.000 de lei către Asociaţia Evita a  Liceului „Gábor Áron” din Târgu Secuiesc.

Donaţia a venit ca urmare a dorinţei conducerii TTC de a sprijini acţiunile Asociaţiei, care în ultima vreme s-a implicat în mai multe acţiuni şi programe educative pentru copii şi elevi.

Directorul TTC Sfântu Gheorghe, Ema Alexa, a declarat că cei 10.000 de lei vor fi folosiţi de către Asociaţia din Târgu Secuiesc pentru a aduce îmbunătăţiri Taberei de la Cătruşa, de care se ocupă Asociaţia Evita. În plus, banii se vor utiliza şi pentru o serie de programe pe care Asociaţia le are în plan.

Am considerat de cuviinţă să sponsorizăm Tabăra de la Cătruşa tocmai pentru că promovează un stil de viaţă potrivit tinerilor şi elevilor, Asociaţia Evita implicându-se în mai multe activităţi şi programe educative”, a declarat Ema Alexa, menţionând că TTC Sfântu Gheorghe a mai făcut, de-a lungul vremii, astfel de gesturi de susţinere pentru diverse obiective şi acţiuni.

TTC Sfântu Gheorghe va aniversa în această toamnă cel de-al 21-lea an pe piața de producţie locală, iar situația este foarte stabilă, ultimii ani mergând pe o creștere semnificativă a cifrei de afaceri, ceea ce dă siguranţă completă locurilor de muncă de aici.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.