ACTUALITATE 29 septembrie 2010

Trenuleţ, majorete, fanfară...

de Ana Sidon | 66 vizualizări
Staţiunea Covasna se îmbogăţește turistic din taxa specială Autoritățile locale din orașul Covasna au reușit să adune din taxa specială pe stațiune suma de 400.000 de lei, bani din care au demarat procedurile pentru a achiziționa un trenuleț turistic. Primarul Lorincz Zsigmond ne-a declarat că licitația a fost deja lansată și trenulețul va fi cumpărat în acest an, urmând a fi folosit pentru plimbarea turiștilor în stațiunea Covasna și în împrejurimi. „Scopul lui este

Staţiunea Covasna se îmbogăţește turistic din taxa specială

Autoritățile locale din orașul Covasna au reușit să adune din taxa specială pe stațiune suma de 400.000 de lei, bani din care au demarat procedurile pentru a achiziționa un trenuleț turistic.

Primarul Lorincz Zsigmond ne-a declarat că licitația a fost deja lansată și trenulețul va fi cumpărat în acest an, urmând a fi folosit pentru plimbarea turiștilor în stațiunea Covasna și în împrejurimi.

„Scopul lui este promovarea turistică. Anul acesta ne-am propus să facem și echipele de majorete și fanfara, după care dacă mai rămân bani să facem și alei cu aerosol”, a menționat primarul.

O altă investiție de care se va ocupa CL Covasna în următoarea perioadă este la cinematograf.

Acesta va fi reabilitat pe baza unui împrumut pe care autoritățile locale intenționează să îl contracteze, în valoare de 500.000 de euro. Proiectul urmează să fie discutat la ședința de săptămâna aceasta a CL.

Lorincz spune că în prezent stațiunea Covasna este 95% plină cu turiști, în special la hoteluri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.