ACTUALITATE 18 ianuarie 2017

Tentativă de suicid a unui tânăr originar din Covasna la Şcoala de Poliţie din Câmpina

de Iulia Drăghici - Taraș | 636 vizualizări

Un tânăr originar din Covasna, elev în anul I la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, a încercat în cursul după-amiezii de marţi, 17 ianuarie, să se sinucidă în baia căminului. După ce s-a înjunghiat cu un briceag în zona abdomenului, acesta s-a deplasat până în camera de cămin, unde l-au găsit colegii care au alertat imediat profesorii.

Marţi seară, tânărul în vârstă de 20 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Voila pentru un tratament de specialitate şi pentru a se stabili dacă gestul lui a fost cauzat de stres sau de o afecţiune psihică.

Gestul necugetat al tânărului ar fi venit după o ceartă în familie. Elevul originar din Covasna ar fi vrut să întrerupă cursurile Şcolii de Poliţie din Câmpina pentru a merge la o şcoală militară din Ungaria, dar părinţii nu şi-au dat acordul.

„Cel mai important este că elevul este bine, rana nefiind una gravă. (...) Cel mai bine îi va face însă discuţia cu familia, pentru că totul s-a întâmplat pe fondul unor probleme personale”, a declarat Vasile Tache, directorul Şcolii de Poliţie din Câmpina, potrivit Adevărul.ro.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.