ACTUALITATE 1 martie 2023

Târgul meșteșugarilor, din nou la Sfântu Gheorghe

de David Leonard Bularca | 1397 vizualizări

Prima ediție a târgului meșteșugarilor din acest an va avea loc la Sfântu Gheorghe, în piața centrală, la finalul acestei săptămâni, în perioada 4-5 martie. Vor ajunge la Sfântu Gheorghe, printre alții, producători de miere, brânzeturi, turtă dulce și kürtőskalács. 

„Târgul meșteșugarilor locali revine în acest weekend! Sâmbătă și duminică, 4-5 martie, la Sfântu Gheorghe va avea loc primul târg de meşteşugari al anului. Vor fi prezenți 5 producători de miere, 5 producători de brânzeturi, 4 producători de turtă dulce, 3 producători de kürtőskalács, 3 producători de siropuri și gemuri, 2 producători de sucuri, 2 producători de ciocolată de casă, 2 măcelari, bijutieri, vânzători de produse lactate, țesători și producători de clătite”, se arată într-o informare de presă a organizatorilor, TEGA S.A. 

La începutul lunii septembrie a anului trecut, la Sfântu Gheorghe a avut loc un eveniment asemănător, târgul fermierilor și meșteșugarilor. 

De altfel, aceste târguri sunt evenimente cu tradiție la Sfântu Gheorghe, organizate periodic, uneori chiar alături de cele de Florii, de Crăciun sau de Paști. 

Sursa foto: organizatori

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.