ACTUALITATE 28 septembrie 2022

Târgul agricol de la Întorsura Buzăului se redeschide!

de David Leonard Bularca | 1653 vizualizări

După o pauză de aproximativ cinci ani, târgul agricol de la Întorsura Buzăului se redeschide într-o locație nouă, lângă stația Electrica din localitate. Inaugurarea va avea loc joi, 29 septembrie, cu un târg de țară, iar mai apoi va fi deschis în fiecare zi de marți, a anunțat, în cea mai recentă ședință a Consiliului Local, de luni, 26 septembrie, primarul Raul Urdă. 

„Domnul Murea Marcel, care astăzi nu este (n.red.: prezent la ședință), și domnul Gilică și domnul Titi sunt inițiatorii acestui proiect de hotărâre de Consiliu Local, și în numele lor vă invit eu pe dumneavoastră și pe toți cetățenii orașului joi, 29 septembrie, la inaugurarea târgului de animale, fostul obor, târg agricol i-am zis noi. Vor fi pe lângă animale și produse agricole, cereale, furaje și așa mai departe”, a spus Raul Urdă. 

Pe lângă zilele de marți în care va fi deschis, vor fi organizate și patru târguri de țară pe an, unul la fiecare trei luni.

„Am primit asigurări din partea constructorului că joi este totul pus la punct și vă așteptăm la inaugurarea târgului de animale, care va funcționa în fiecare marți și, după vechiul calendar, o dată la trei luni se face târg de țară. Datele stabilite sunt 15 martie, 29 iunie, 29 septembrie și 15 decembrie. În fiecare marți, comercianții din zonă vor putea să meargă la această piață. Un singur lucru am omis acolo, toaletele. Trebuie să mai facem o modificare, să cumpărăm două toalete ecologice sau un container sanitar (...). Noua locație va fi lângă stația electrică și lângă centrul de biomasă al primăriei, pe DJ 121A”, a mai detaliat primarul. 

Și la Barcani, comună aflată în apropiere de Întorsura Buzăului, s-a inaugurat, din luna noiembrie a anului trecut, o piață agricolă. Ea este deschisă în fiecare sâmbătă, între orele 8.00-14.00, iar în a doua zi de duminică a fiecărei luni este programat târgul de țară. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.