ACTUALITATE 23 martie 2018

Tânără de 17 ani, găsită fără suflare în podul casei

de Iulia Drăghici - Taraș | 16314 vizualizări

Polițiștii merg pe ipoteza suicidului

O tânără de 17 ani din comuna Sita Buzăului și-a pus capăt zilelor joi seara, chiar în podul casei unde locuia. Potrivit unor surse, trupul neînsuflețit ar fi fost găsit chiar de cea care i-a dat viață.  

„Aseară, în jurul orei 18:00 polițiștii de la Secția 5 Întorsura Buzăului au fost sesizați despre faptul că o tânără de 17 ani a fost găsită decedată în podul unui imobil. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare, din păcate, fără rezultat, fiind declarat decesul tinerei de 17 ani. Din verificările efectuate s-a stabilit că pe corpul acesteia nu există urme de violență, astfel că nu există suspiciunea săvârșirii vreunei infracțiuni și se merge pe ipoteza suicidului”, a declarat, pentru „Observatorul de Covasna”, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Marin – Tolvaj.

Familia și prietenii tinerei sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că fata era cunoscută ca fiind o persoană mereu veselă și cu zâmbetul pe buze.

„Sunt profund îndurerat. Am aflat de moartea neașteptată a unui suflet minunat. Era mereu cu zâmbetul pe buze. Nimeni nu se aștepta la una ca asta! (...) Ai plecat, lăsând în urmă tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace. Nu te vom uita niciodată!”,  au scris mai mulți prieteni ai fetei pe Facebook.

Cercetările polițiștilor continuă în acest caz pentru a se stabili toate împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

Sursă foto: Gazeta de Sud. 
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Maria Corina Morar, 26 martie 2018
O veste trista...Un copil de 17 ani sa-si puna capat zilelor...indiferent in ce mod si oricare ar fi fost motivele...ar trebui sa ne dea de gandit...Orice problema ar fi avut, trebuia sa existe o citeste integral
Adrian C., 24 martie 2018
In primul rand,se numeste M.M.
In al doilea rand, s-a spanzurat cu o ata de balot.
In al treilea rand, era insarcinata.
In al patrulea rand, se certase cu mama ei
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.