ACTUALITATE 29 noiembrie 2011

Tânăr răpit, legat de un copac şi agresat

de Mediafax | 86 vizualizări

Doi tineri din Sfântu Gheorghe au răpit un al treilea bărbat pe care l-au dus la km 4 unde l-au încătuşat de un copac şi l-au bătut aproape 3 ore.

Doi tineri din Sfântu Gheorghe suspectaţi că au luat cu forţa de pe stradă un altul, l-au încătuşat şi l-au dus într-o pădure, unde l-au bătut timp de aproximativ trei ore au fost reţinuţi, urmând să fie prezentanţi Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, a declarat că Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată telefonic, în noaptea de duminică spre luni, de un tânăr de 20 de ani din municipiu, despre faptul că a fost lipsit în mod ilegal de libertate şi bătut de doi tineri.

Poliţiştii au stabilit că duminică seară, K. Csaba, de 22 ani, şi F. Robert, de 19 ani, ambii din Sfântu Gheorghe, l-au luat cu forţa de pe stradă pe tânărul de 20 de ani, l-au încătuşat, după care l-au urcat într-un taxi şi l-au dus la ieşirea din Sfântu Gheorghe, spre localitatea Vâlcele, iar după ce au coborât toţi trei din maşină, traximetristul a plecat.

Potrivit IJP Covasna, cei doi tineri au dus victima în pădure, au încătuşat-o de un copac, după care au agresat-o timp de aproximativ trei ore.

În baza materialului administrat în cauză, împotriva celor doi suspecţi s-a dispus începerea urmăririi penale pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire.

Marţi după-masă, Judecătoria Sf. Gheorghe  a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi bărbaţi suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Baiazid, 2 decembrie 2011
Da....fata de taxi-metrist ce masuri au fost luate ?A favorizat infractorii ,a fost complice la infractiunea de lipsire de libertate in mod ilegal si daca umblam putin si la suflet poti sa-l citeste integral
Valentin, 1 decembrie 2011
Deci..............si taximetristul e complice.........doar a vazut ca tanarul era luat cu foarta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.