ACTUALITATE 30 iulie 2013

Tabăra tematică a DJST a fost un succes

de Covasna Media | 123 vizualizări

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna, în parteneriat cu Societatea Carpatină Ardeleană Filiala Covasna a organizat în perioada 17-23 iulie o tabără tematică la Pădureni. Au participat 60 de copii și tineri din județele Brăila, Prahova și Teleorman, care, potrivit spuselor responsabilului de program, Kiss András István, s-au simțit foarte bine.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu participanții, tabăra cu titlul Descoperă, ai grijă de ea! a fost pe placul elevilor, printre cele mai apreciate programe de ei se numără diferitele concursuri de orientare, excursiile și drumețiile pe care le-am făcut, focul de tabără și petrecerile care au avut loc în fiecare seară. Printre participanți s-au legat prietenii și ne-au spus că le-a plăcut această săptămână petrecută într-un județ unde nu au mai fost până acum. De asemenea, în ultima zi grupul din Prahova a făcut un gest din care pot învăța și politicienii noștri, din resturi de lemne au format cuvântul mulțumesc în limba maghiară, apoi au adunat lemnele și le-au dus la foc” – povestește responsabilul de program, Kiss András István.

Organizatorii le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea și buna desfășurare a taberei și spun că scopul a fost atins – elevii au înțeles cât de important este să aibă grijă de mediul înconjurător.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.