ACTUALITATE 6 februarie 2017

Sportivii CSM Sfântu Gheorghe, pe podium la „Cupa Spartacus la Ju-Jitsu”

de Covasna Media | 1562 vizualizări

La București s-a desfășurat duminică a doua competiție de ju-jitsu din acest an din calendarul competițional al Federației Române de Arte Marțiale, organizată de Clubul Spartacus, competiție la care au participat în jur de 200 sportivi din 15 cluburi din ţară.

CSM Sfântu Gheorghe a fost prezent cu 3 sportivi din secția de performanţă însoțiți de instructorul de arte marțiale Tamas Attila aceștia fiind înscriși fiecare la două probe de concurs Ju-Jitsu Fighting şi Ju-jitsu ne-waza , rezultatele acestora fiind foarte bune: Lascu Vlad obține două medalii de aur fighting U 18 -55kg şi ne-waza U18 -60kg, Tamas David două medalii de aur fighting şi ne-waza U12 -38kg, Mocanu Timea două medalii de argint fighting şi ne-waza U21 -55 kg.

CSM Sf. Gheorghe anunţă pe această cale că face selecţii şi înscrieri la secţiile de performanţă şi amatori judo şi Ju-Jitsu, la performanţă nu se plătește şi la amatori abonamentul lunar este de 30 lei/lună sportivii putând participa zilnic la antrenament, în plus sportivii primesc gratuit echipamente de pregătire şi prezentare competiţie (mănuși, protecții, kimono, trening de antrenament şi prezentare inclusiv echipament modern de prezentare la competiții, sportivii beneficiază de sală de forţă gratuit şi asistenţă medicală de specialitate), într-un cuvânt suntem clubul care oferim ceva sportivilor nu invers. Doritorii pot beneficia de informații şi eventual înscrieri la sala de Judo a Şcolii Generale Nicolae Colan, Str. Lalelei nr.10 sau la telefon 0760297621, 0744378469.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.