ACTUALITATE 6 ianuarie 2013

Speranţe la o viaţă normală

de Székely Emőke | 299 vizualizări

Bunicii fetiţei György Anita au strâns suma necesară pentru operaţia tinerei şi ne mulțumesc pentru mediatizarea cazului

Speranţe la o viaţă normalăÎn urmă cu câteva săptămâni v-am prezentat cazul unei fetițe bolnave – György Ada Anita – care suferă de deficiențe severe la ambii rinichi, iar bunicii ei, care o cresc, au apelat în ultimă instanță la presă, după ce economiile familiei s-au dus pe clinici, medici, tratamente.

Ieri am primit o veste bună de la bunica fetei, György Aranka, care cu lacrimi în ochi ne-a mulțumit nouă și tuturor celor care au ajutat familia. „Fără ajutorul presei nu am fi ajuns atât de departe. Vom merge la Budapesta, unde Anita va fi operată, după ce la București nu au putut să o opereze. Le mulțumesc din suflet tuturor acelor oameni cu suflet mare care ne-au fost alături, care ne-au ajutat indiferent de naționalitate și poziție socială” – spune bunica.

Ea ne-a mai spus că în urma materialului prezentat în presa locală, mai mulți cunoscuți şi nu numai au căutat-o şi au dorit să ofere o mână de ajutor. „Un bărbat i-a dat un plic soțului meu la colțul străzii, alții au contactat medicul nostru de familie pentru a afla cum ne pot ajuta. Am plâns mult de bucurie, ne-a emoționat faptul că sunt atât de multe persoane care vor să ne ajute” – povestește György Aranka.

Anita, în vârstă de 12 ani, va fi operată la Budapesta, iar costurile intervenției vor fi suportate de către o fundație. Apropiații, dar și cei care au vrut să o ajute pe fată speră acum că aceasta se va întoarce sănătoasă acasă și va avea o viață normală, așa cum merită fiecare copil.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.