ACTUALITATE 4 decembrie 2016

Simularea judeţeană a Bacalaureatului începe marţi

de Iulia Drăghici - Taraș | 768 vizualizări

Simularea judeţeană a Bacalaureatului are loc în perioada 6–8 decembrie a.c., anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna. 1.301 elevi de clasa a XII-a şi a XIII-a sunt aşteptaţi să ia parte la cele trei probe ale examenului scris.

Potrivit programului publicat de IŞJ pe site, în 6 decembrie are loc proba scrisă la limba şi literatura română, în 7 decembrie cea la limba şi literatura maghiară şi în 8 decembrie va avea loc simularea la proba de matematică/istorie.

Lucrările vor fi evaluate până în 16 decembrie a.c. „Rezultatele obţinute vor fi trecute în catalog la rubrica de note, dar nu pot reprezenta note de lucrare semestrială”, arată un comunicat de presă al IŞJ.

Aceeaşi sursă arată că „după finalizarea evaluării lucrărilor, fiecare unitate de învăţământ va prelucra rezultatele elevilor şi părinţilor şi va elabora un plan de măsuri specific în vederea pregătirii corespunzătoare a elevilor pentru susţinerea examenului de Bacalaureat 2017”.

În perioada 22-24 noiembrie a.c. s-a desfăşurat simularea judeţeană a examenului de Evaluare Naţională pentru elevii claselor a VIII-a, la care erau înscrişi să ia parte 1.902 elevi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.