ACTUALITATE 28 ianuarie 2013

(Şi) La Baraolt se va construi un adăpost pentru câini

de Székely Emőke | 157 vizualizări

(Şi) La Baraolt se va construi un adăpost pentru câiniPrimarul orașului Baraolt spune că va rezolva cât se poate de repede problema câinilor vagabonzi din oraș. La ultima ședință a Consiliului Local, edilul Lázár Kiss Barna a spus că în primăvara acestui an autoritatea publică va începe construirea unui adăpost pentru câinii vagabonzi din oraș.

„Vom rezolva această problemă până la sfârșitul lunii aprilie, vom construi un adăpost pentru câinii comunitari. Investiția ne va costa 40.000 de lei, care include ridicarea amplasamentului și cumpărarea ustensilelor necesare. Țin să precizez că vom respecta toate normele impuse în materie de protecție a animalelor, dar sunt conștient de faptul că vor fi cetățeni din oraș care vor fi împotriva acțiunii de adunare a câinilor de pe străzile orașului” – spune Lázár Kiss Barna.

Problema câinilor fără stăpân este prezentă peste tot în județ, la Târgu Secuiesc, de exemplu, o asociație încearcă de ceva vreme să construiască un adăpost pentru câinii comunitari. Deși lucrările au început anul trecut, adăpostul încă nu este funcțional.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.