ACTUALITATE 2 iulie 2017

Sfântu Gheorghe are un nou partener de nădejde în sănătatea ochilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 6730 vizualizări

Când vine vorba despre sănătatea ochilor, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Acesta este primul lucru pe care ni-l spun specialiștii de la Optica V+, cel mai nou salon de optică și optometrie din Sfântu Gheorghe, inaugurat vineri, 30 iunie, pe strada Ciucului, la numărul 5A.

Optica V+ promite nu doar consultații și sfaturi de la specialiști cu peste două decenii de experiență în domeniu, ci și un spațiu stilat și confortabil, unde orice fel de problemă legată de sănătatea ochilor își găsește o cale spre rezolvare. Mai mult decât atât, clienții pot alege aici din circa 1.200 de rame pentru ochelari, atât din seria celor de firmă, cât și din rândul celor fără brand, toate de o foarte bună calitate, cu prețuri pornind de la circa 120 de lei.

„Dorim să promovăm atât produse, cât și servicii mai speciale decât se găsesc la ora actuală la Sfântu Gheorghe și în Brașov. Vrem să prezentăm oamenilor produse de foarte bună calitate, personalizate pentru fiecare în parte. Experiența noastră de peste 20 de ani în domeniu și faptul că am avut de la cine să învățăm ne recomandă și putem să facem față tuturor cerințelor. Putem oferi consultații și consultanță de calitate”, spune coordonatorul salonului, optometristul Vass Levente, cu o experiență de peste 24 de ani în optometrie și optică medicală, care a deprins tainele meseriei de la unul dintre cei mai renumiți medici oftalmologi din România, cel care a pus bazele primei școli de optometrie din țară chiar la Sfântu Gheorghe, doctorul Ioan Cheresteș.

„Spațiul are o energie pozitivă. Mi-am folosit toată experiențade până acum și am aranjat spațiul astfel încât să fie complet funcțional, să fie plăcut de privit și de stat aici. În plus, avem o expunere foarte mare de rame. Aici nu poți să spui că nu găsești ceva ce să îți placă. Avem și produse simple, dar și produse de top, realizate din materiale speciale, cu design deosebit. Inclusiv prin amenajarea spațiului am vrut să dăm o notă de seriozitate, de tehnic, dar în același timp de spațiu primitor și luminos”, declară și proprietara salonului, Cristina Mureșan.

Pe lângă componenta utilitară, de vânzare de produse care să facă viața oamenilor mai ușoară printr-o vedere bună, Optica V+ vine cu ceva mai mult: componenta educativă, atât în ceea ce privește alegerea unor rame care să-i avantajeze pe purtători, cât și în privința a tot ceea ce înseamnă produsele de calitate.

„Foarte mulți dintre noi avem telefoane care costă peste 2.000 de lei. Ochelari cumpărăm odată la trei ani și nu ne place să dăm 1.000 de lei când vine vorba de așa ceva. O pereche de ochelari care costă 2.000 de lei are o durată de viață de circa 6 ani, iar dacă socotești cât plătești în fiecare zi, o să afli că plătești circa 1 leu pe zi pentru respectivii ochelari. Nici nu vă închipuiți cât de diferit se vede printr-o lentilă de calitate care costă mai mult, față de una ieftină. Magazinul acesta își propune să educe clientela pentru că e clar că oamenii nu au de unde să știe”, ne-a mai explicat optometristul Vass Levente.

Salonul de optică și optometrie Optica V+ este deschis de luni până vineri, între orele 9 și 17. Consultația și consultanța în domeniul optometriei sunt gratuite pentru clienții care își achiziționează de aici produsele necesare, și costă 50 de lei pentru cei care caută doar sfaturile și părerea specialiștilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alex, 17 iulie 2017
,,Produse mai speciale” Ha!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.