ACTUALITATE 14 februarie 2023

Blocat în casă, cu pierderi de conștiență; au intervenit pompierii

de David Leonard Bularca | 2018 vizualizări

Pompierii covăsneni au intervenit, luni seara, pe 13 februarie, pe Aleea Hărniciei din Sfântu Gheorghe, după ce o persoană a rămas blocată în casă. Pompierii au spart ușa pentru a intra în interiorul locuinței și, ulterior, persoana în cauză a fost transportată la spital, a transmis, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Alexandru Marian Rechițean.

„Este vorba despre o persoană care a rămas blocată în locuință, a fost necesară deblocarea ușii creându-se accesul în interior. Persoana în cauză a fost asistată de către echipajul SMURD și transportată la UPU Sfântu Gheorghe. Au ajuns la fața locului o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna.

Persoana a fost transportată la spital pentru că a și-a pierdut conștiența.

„Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării asistenței specializate, deoarece prezenta pierderi de conștientă. Ușa locuinței era încuiată, fiind necesară deblocarea acesteia”, a detaliat Alexandru Marian Rechițean.

Intervenția pompierilor covăsneni a durat în jur de 20 de minute.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.