ACTUALITATE 9 ianuarie 2022

(Update) Sfântu Gheorghe: accident în intersecția dintre bulevardul General Grigore Bălan și strada 1 Decembrie 1918

de Iulia Drăghici - Taraș | 11850 vizualizări

UPDATE: Victima accidentului este un bărbat în vârstă de 76 de ani. El a fost rănit grav și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Traficul în zonă se desfășoară în condiții normale.

Un accident rutier, în urma căruia a rezultat o victimă, a avut loc duminică seara, la Sfântu Gheorghe, în intersecția dintre bulevardul General Grigore Bălan și strada 1 Decembrie 1918.

Astăzi 9 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în municipiul Sfântu Gheorghe la intersecția dintre bulevardul General Grigore Bălan și strada 1 Decembrie 1918.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului unul dintre conducătorii auto a fost rănit, posibil ușor. Traficul în zonă este dirijat de polițiștii rutieri”, a transmis IPJ Covasna.

Și duminica trecută a avut loc un accident în aceeași zonă. Atunci, evenimentul rutier a fost încadrat la tamponare fără victime și nu a fost nevoie de intervenția autorităților.

Intersecția respectivă a fost în repetate rânduri subiect de discuții între cetățeni și autorități din motiv că sunt perioade în care semaforizarea este suspendată (galben intermitent). Unii văd măsura ca fiind benefică, pentru că pe timp de weekend, de exemplu, circulă puține mașini, alții spun că ar trebui ca semafoarele să fie mereu în funcțiune, dacă tot există, pentru că vin cu un plus de siguranță pentru participanții la trafic.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.