ACTUALITATE 8 iunie 2022

Serviciul Județean de Ambulanță Covasna ar avea nevoie de „un plus de medici” în viitor

de David Leonard Bularca | 1017 vizualizări

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Covasna are în prezent 136 de angajați, dintre care șase medici specialiști și unul rezident, în anul I. Personalul SAJ își desfășoară activitatea în Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Baraolt și Întorsura Buzăului, acolo unde sunt stațiile și substațiile Serviciului. 

„În momentul actual, în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Covasna sunt angajate 136 de persoane, după cum urmează: 6 medici specialiști și 1 medic rezident, anul I; 57 de asistenți medicali; 50 ambulanțieri; 16 personal administrativ și 6 registratori medicali”, se arată într-un răspuns al SAJ pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, în urma unei solicitări transmise în baza Legii 544/2001. 

Reprezentanții instituției au mai precizat că își doresc, pe viitor, „un plus de medici în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Covasna”

În același răspuns, am primit informații și despre autospecialele SAJ Covasna. Acest subiect va fi abordat într-o ediție următoare a ziarului Observatorul de Covasna și pe CovasnaMedia.ro. 

Sursa foto: arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.