ACTUALITATE 31 iulie 2016

Sepsi OSK și-a prezentat lotul într-un amical cu FK Miercurea Ciuc

de Sever Ioan Miu | 573 vizualizări

În fața unui public numeros, clubul de fotbal Sepsi OSK și-a prezentat sâmbătă lotul cu care va debuta în Liga a II-a. În meciul amical care a urmat, disputat cu FK Miercurea Ciuc, echipa roș-albă a câștigat cu 3-0 (1-0), grație golurilor date de Tofan, Attila Hadnagy și Veress.

„A fost un meci amical, nu putem să tragem prea multe concluzii. S-a văzut diferența dintre cele două echipe și între cele două ligi, (...) dar jucătorii s-au simțit puțin în vacanță. Eu am așteptat dăruire mai mare (...).  Sâmbătă, o să avem primul meci și poate nici nu s-au forțat prea tare, ca să fie proaspeți săptămâna viitoare“, ne-a declarat, zâmbind, Diószegi László.

„În rest, pasele au mers bine, dar în fața porții nu am fost prea eficienți, chiar dacă am marcat trei goluri. Au mai lipsit alte ocazii și alte 2-3 goluri, dar per total sunt mulțumit de ce s-a văzut pe teren, cum a mers mingea“, a mai spus Diószegi. Sepsi OSK așteaptă ziua de luni pentru a afla echipa pe care ar putea s-o întâlnească sâmbătă, acasă, în primul meci al covăsnenilor în Liga II-a a Campionatului Național.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.